Om meg


Jeg har de siste årene studert ernæring og utdannet meg til kostholdsveileder ved Tunsberg medisinske skole. Som kostholdsveileder er jeg opptatt av at maten vi spiser skal være næringsrik og bra for helsen vår. 

Jeg mener at et næringsrikt kosthold, stabilt blodsukker, en velfungerende fordøyelse, mindre stress og mer fysisk aktivitet, er nøkkelen til god helse.

Når vi tenker på alle de livsstilsykdommene vi lever med i dag, er disse vanligvis kostholdsrelatert. Mye av maten vi spiser i dag er bearbeidet og inneholder mye tilsetningsstoffer og sukker. Dette gir oss ubalanser i kroppen og er en viktig årsak til livsstilplager, inflammasjon, overvekt og hjerte-kar sykdommer.

Jeg har selv erfart hvilken innvirkning riktig kosthold har på kroppen, og jeg følger Hippokrates' eldgamle ordtak: " la mat være din medisin og din medisin din mat"

Barns kosthold er også i mitt fokus. Kostholdsvaner etableres tidlig i barndommen, og derfor er det viktig at barn  utvikler et sunt og balansert kosthold som bidrar til god helse.

Mine utdannelser ved Tunsberg Medisinske Skole:

Kostholdsveileder TMS

Matintoleranse (etterutdanning)

Kurs:

7 trinn til god helse